PONDĚLÍ
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/
1: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ podávaný s těstovinovým salátem s čerstvou zeleninou a sósem barbecue /BBQ1/ /minutková úprava /
2: Pečená domácí jitrnička /1 ks/250 g/ podávaná se zelím s iberejským špekem a vařeným brambůrkem /1.3.7/ Česká kuchyně
3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Mix Grill /grilovaný medailonek z vepřové panenky 100 g + kuřecích prsíček 100 g + klobáska Jalapeňos/ podávaný s krémovou pepřovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem s cibulkou /1,7/
5: Pizza:
ÚTERÝ
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/
1: Maso dvou barev /steak medailonek 75 g vepřová panenka a 75 g kuřecí prsa/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1,7/
2: Kuřecí Gyros /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/ minutková úprava
3: Šafránové rissoto s grilovanými kuřecími kousky /100 g/ a sypané Parmazánem /minutková úprava 7/
4: Byznys menu: Grilovaný steak z norského lososa na hrubozrnné mořské soli /150 g/ podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou a vařeným brambůrkem /1,4/
5: Pizza:
STŘEDA
Polévka: Česneková Speciál se šunkou a vajíčkem a chlebovými krutóny /1,3,7/
1: Kuřecí řízek /150 g/ podávaný s domácím bramborovým salátem /1,3,7/ minutková úprava Česká kuchyně
2: Tortila plněná grilovanými kuřecími kousky /100 g/, trhanými plátky ledového salátu, rajčete a salátové okurky, Caesar Dip /1,3,4,7/ minutková úprava
3: Maso dvou barev /steak medailonek z vepřové panenky 100 g + kuřecích prsou 100 g/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem s cibulkou /1,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: 48 hodin tažený hovězí karabáček /200 g připravováno metodou Sous Vide/ podávaný s krémovou omáčkou s lesními hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/ minutková úprava Česká kuchyně
5: Pizza:
ČTVRTEK
Polévka: Česneková Speciál se šunkou a vajíčkem a chlebovými krutóny /1,3,7/
1: Kuřecí řízek /150 g/ podávaný s domácím bramborovým salátem /1,3,7/ minutková úprava Česká kuchyně
2: Tortila plněná grilovanými kuřecími kousky /100 g/, trhanými plátky ledového salátu, rajčete a salátové okurky, Caesar Dip /1,3,4,7/ minutková úprava
3: Maso dvou barev /steak medailonek z vepřové panenky 100 g + kuřecích prsou 100 g/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem s cibulkou /1,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: 48 hodin tažený hovězí karabáček /200 g připravováno metodou Sous Vide/ podávaný s krémovou omáčkou s lesními hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně
5: Pizza:
PÁTEK
Polévka:
1: Menu pro Vás připravujeme
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
MENU č.1: 155,- Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)