PONDĚLÍ
Polévka: Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a karotkou /1,3,7/
1: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ podávaný se šťouchaným brambůrkem s cibulkou a kyselým okurkem, sós BBQ /1,3,7/ minutková úprava
2: Tortila plněná grilovanými kuřecími kousky /150 g/, trhanými plátky ledového salátu, rajčete a okurky, Caesar Dip /1,3,4,7/
3: Smažený sýr /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/
4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /1 ks/350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /1,4,7/ Česká kuchyně
5: Pizza:
ÚTERÝ
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Domácí jitrnička /1 ks/250 g/ podávaná se zelím a vařeným brambůrkem /1,3,7/ Česká kuchyně
2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1,3,7 minutková úprava
3: Tagliatelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, kapkou smetany a sypané Parmazánem /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Pečená vepřová žebírka nakládaná v pikantní marinádě /400 g/ podávaná s křenem, hořčicí, beranními rohy a opékaným novým brambůrkem /1,10/ Česká kuchyně
5: Pizza:
STŘEDA
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Medailonky z vepřové panenky /150 g/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem s cibulkou /1,7/ minutková úprava Česká kuchyně
2: Domácí jitrnička /1ks/250 g/ podávaná se zelím a vařeným brambůrkem /1,3,7/ Česká kuchyně
3: Salát s grilovanými kousky norského lososa /100 g/ na hrubozrnné mořské soli s medovohořčičným dresinkem, rozpečený toast /1,3,4,7,10/ minutková úprava
4: Byznys menu: 48 hodin tažený hovězí karabáček /180 g/ podávaný s krémovou omáčkou s lesními hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/ naše specialita
5: Pizza:
ČTVRTEK
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Kuřecí Gyros /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí ďábelkou /1,3,7/
2: Boloňské spagetti /Italské spageti s hovězím mletým masem a tomatovou salsou, sypané sýrem/ /1,3,7/
3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a kmíně /1 ks/ 350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /4,7/
5: Pizza:
PÁTEK
Polévka: Uzená s masem a rýží /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ podávaný s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3,7/ minutková úprava
2: Spagetti Bolones /200 g Italské spagetti s mletým hovězím masem a kořeněnou rajčatovou salzou/ /1,3,7/
3: Mořská štika /150 g/ zapečená se sýrem a červenou paprikou a podávaná s bramborovou kaší a salátem z červené řepy /1,4,7/
4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky 150 g/ podávaný s pikantní smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1,7/
5: Pizza:
MENU č.1: 155,- Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)