PONDĚLÍ

Polévka: Zeleninová letní /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Řízek z vepřové kotlety /150 g/ podávaný s vařeným brambůrkem s máslem a kyselým okurkem /1,3,7/

2: Caesar salát /trhané plátky římského salátu, 100 g grilované kuřecí kousky, pečená anglická slanina, Caesar Dip, žemlové krutóny, rozpečený toast 1,3,4,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/

4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /1 ks/350 g/ podávaný s bramborovou kaší a karotkou /1,4,7/ Česká kuchyně

5: Pizza:


ÚTERÝ

Polévka: Kachní vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Kuřecí Kari /150 g/ se smetanovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží /1,7/

2: Smažený Eidam /150 g/ s hranolkami a domácí tatarkou /1,3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak MEXICANA s pikantní sweet omáčkou a klobáskou Jalapeňos, opékaný brambůrek /1/

5: Pizza: PIZZA CAPRICIOSA /salza, sýr, chorizo, žampiony, camembert /1,3,6,7,12/


STŘEDA

Polévka: Uzená s masem a rýží /1/, Brokolicová se žemlovými krutóny /1,3,7/

1: Kuřecí špalíčky /2 ks/ se šťouchaným brambůrkem a kyselým okurkem /1,7/

2: Taglietelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/ a kapkou smetany a sypané sýrem /1,3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak z pravého norského lososa /150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou, opečený toast /1,3,4,7/

5: Pizza: PIZZA ALLA ROMA /salza, lovecký salám, tvarůžky feferonky, olivy /1,3,6,7/ minutková úprava


ČTVRTEK

Polévka: Frankfurtská s párkem /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Vepřové výpečky /150 g/ s dušeným sudovým zelím a domácím bramborovým knedlíčkem /1,3,7/

2: Holandský řízek /150 g/ podávaný s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Řízek z vepřové panenky /180 g/ podávaný se šťouchaným bramborem a okurkovým salátem /1,3,7,9,10/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA LAGO DI GARDE /salza, sýr, šunka, kukuřice 1,3,6,7/ minutková úprava


PÁTEK

Polévka: Kmínová s vejcem /1,3/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Pečená panenská sekaná /180 g/ podávaná se šťouchaným brambůrkem a kyselým okurkem /1,3/ minutková úprava

2: Kuřecí Gyros /150 g/ s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/ minutková úprava

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /1 ks/350 g/ podávaný s vařenou brokolicí a bejbi karotkou, bramborové pyré /1,4,7/

5: Pizza: PIZZA PAULI /smetanový základ, čtyři druhy sýrů, šunka 1,3,6,7/ minutková úprava



MENU č.1: 155,- Kč

MENU č.2: 155,- Kč

MENU č.3: 195,- Kč

MENU PIZZA: 155,- Kč

MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce