PONDĚLÍ
Polévka: Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a karotkou /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Do zlatová pečené kachní stehýnko /1 ks/320 g/ podávané s dušeným červeným a bílým zelím a domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně
2: Ukrajinský šašlik /200 g marinovaná vepřová pečeně, uzená slanina/ podávaný s pikantním Dipem Adžika a opékaným brambůrkem /1/
3: Tagliatelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, kapkou smetany a sypané Parmazánem /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky /vcelku pečená panenka /150 g/ podávaná s mačkaným bramborem s cibulí a šťávou z výpeku BBQ /1/ minutková úprava
5: Pizza:
ÚTERÝ
Polévka: Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a karotkou /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Domácí jitrnička /1 ks/250 g/ podávaná s dušeným zelím s iberejskou slaninou a vařeným brambůrkem /1,3,7/ Česká kuchyně
2: Valašské ražničí s uzenou slaninou a cibulí /150 g vepřová pečeně, uzená slanina, cibule/ podávané s opékaným brambůrkem a domácí ďábelkou
3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Pečený pstruh na másle a mořské soli /1 ks/ 350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /1,4,7/ minutková úprava Česká kuchyně
5: Pizza:
STŘEDA
Polévka:
1: Menu pro Vás připravujeme
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
ČTVRTEK
Polévka:
1: Menu pro Vás připravujeme
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
PÁTEK
Polévka:
1: Menu pro Vás připravujeme
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
MENU č.1: 155,- Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)