PONDĚLÍ
Polévka:
1: S a n i t á r n í d e n - Vážení hosté, omlouváme se Vám, dnes je provoz uzavřen
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
ÚTERÝ
Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Pečená domácí panenská sekaná /150 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,7/ Česká kuchyně
2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky podávané s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1,3,7 minutková úprava
3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně
4: Byznys menu: Pečená vepřová žebírka /400 g/ naložení v BBQ marinádě a podávaná s křenem, hořčicí, beranními rohy a opékaným novým brambůrkem /1,10/ Česká kuchyně
5: Pizza: PIZZA ALLA VENEZIA /salsa, sýr, chorizo, šunka, camembert, beranní rohy 1,3,6,7,12/
STŘEDA
Polévka: Brokolicový krém se žemlovými krutóny /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Pečená jehněčí žebírka /300 g/ na česneku a tymiánu podávaná se šťouchanými bramborkami se slaninou a cibulkou /1/
2: Tortilla plněná grilovanými kuřecími kousky /100 g/, rajčetem, salátovou okurkou a trhanými plátky ledového salátu, Caesar Dip /celková váha 500 g/1,3,4,7/
3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně
4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /1 ks/350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /1,4,7/
5: Pizza: PIZZA NAPOLETANA /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, vejce, cibule, paprika 1,3,6,7/
ČTVRTEK
Polévka: Uzená s rýží a masem /1/, Ukrajinský hovězí vývar s kapkou smetany /1,7/
1: Smažený sýr /120 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/
2: Flákota z marinované krkovičky na grilu //180 g/ podávaná s křenem, hořčící a opékaným brambůrkem /1,7,10/ minutková úprava
3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně
4: Byznys menu: Jehněčí medailonky /200 g/ připravované metodou Sous Vide podávané se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, fazolovými lusky s plátkem česneku a šťouchaným brambůrkem /1,7/ Česká kuchyně
5: Pizza: PIZZA SALAMI /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, chorizo, chilli koření 1,3,6,7,10,12/
PÁTEK
Polévka: Hráškový krém se žemlovými krutóny /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Pečené kachní stehýnko /1 ks/300 g/ na kmíně a soli podávané s červeným zelím a domácím bramborovým a knedlíčkem /1,3,7/
2: Domácí jitrnička /1 ks/ 250 g/ podávaná s dušeným zelím a vařeným brambůrkem /1,3,7/
3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně
4: Byznys menu: Grilovaný norský losos /200 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný podávaný s grilovanou paprikou a cibulí a vařeným brambůrkem /1,4/ minutková úprava
5: Pizza: PIZZA ALA ROMA /salza, sýr, lovecký salám, tvarůžky, feferónky, olivy/ /1,3,6,7,10/
MENU č.1: 155,- Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: 155 Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: 155 Kč
MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)