PONDĚLÍ

Polévka: Valašská kyselice s klobáskou /1,7/, Uzená s masem a rýží /0/

1: Pečené jehněčí kolínko a žebírko na česneku a tymiánu /350 g/ podávané s fazolovými lusky a šťouchaným brambůrkem se slaninou /1/

2: Segedínský guláš /guláš z vepřové plece /150 g/ a sudového zelí, podávaný s kynutým houskovým knedlíkem /1,3,7/

3: Pečená medová žebírka /400 g/ s křenem, hořčicí, kyselým okurkem a beranními rohy, opékaný brambůrek /1,10/

4: Byznys menu: Grilovaný steak z norského lososa /200 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou a vařeným brambůrkem /1,4/

5: Pizza: PIZZA QUATRO STAGIONI /salsa, sýr, šunka, žampiony, anglická slanina, černé olivy 1,3,6,7/


ÚTERÝ

Polévka: Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a kořenovou zeleninou /1,3,7/, Šumavská kulajda s čerstvým koprem a vajíčkem 1,3,7/

1: Smažený Camembert /100 g/ s vařeným brambůrkem a domácí tatarkou /1,3,7/

2: Ražničí s kousky kuřecího prsíčka, anglické slaniny, klobásky Jalapeňos a cibule /200 g/, opékaný brambůrek s domácí ďábelkou /1,3/

3: Šafránové rissoto s grilovanými kuřecími kousky /100 g/ a sypané Parmazánem /minutková úprava 7/

4: Byznys menu: Pečené jehněčí medailonky na tymiánu /200 g/ podávané s fazolovými lusky se slaninou a pikantní smetanovo-pepřovou omáčkou a šťouchanými bramborkami /1,7/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA ALLA VENEZIA /salsa, sýr, chorizo, šunka, camembert, beranní rohy 1,3,6,7,12/


STŘEDA

Polévka: Brokolicová polévka /1,7/, Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/

1: Jehněčí kebab s oravskou slaninou a cibulí /180 g/ podávaný s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3,7/

2: Hovězí gulášek Mistra kuchaře /150 g masa/ s cibulkou a houskovým knedlíčkem /1,3,7/

3: Tortilla s grilovanými kuřecími kousky 150 g, cherry rajčátky, plátky ledového salátu a Caesar dresinkem /1,3,7/

4: Byznys menu: 48 hodin tažený hovězí karabáček /180 g/ s krémovou omáčkou s hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA NAPOLETANA /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, vejce, cibule, paprika 1,3,6,7/


ČTVRTEK

Polévka: Česneková Speciál se šunkou a vajíčkem, chlebové krutóny /1,3,7/, Domácí zabijačková polévka /1,3/

1: Kuřecí řízek /150 g/ s domácím bramborovým salátem /1,3,7/

2: Spagetti Bolones /200 g Italské spagetti s mletým hovězím masem a kořeněnou rajčatovou salzou/ /1,3,7/

3: Plněná vaječná omeleta /300 g/ cherry rajčátka, žampiony, anglická slanina, cibulka/ s vařeným brambůrkem /1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Šťavnatá kachní roládka /200 g/ podávaná s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíčkem /1,3,7/ /Kachní prsíčko připravované metodou Sous Vide/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA SALAMI /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, chorizo, chilli koření 1,3,6,7,10,12/


PÁTEK

Polévka: Zeleninová na kuřecím základě /1/ Frankfurtská s párkem /1/

1: Pečené kachní stehýnko /1 ks/ na kmíně a soli podávané s červeným zelím a domácím bramborovým a karlovarským knedlíčkem /1,3,7/

2: Smažený sýr /150 g/ s hranolkami Julienne a tatarkou /1,3,7/

3: Pasta /Italská těstovina/ se smetanovou omáčkou s lesními hříbky a grilovanými kuřecími kousky /100 g/ sypané Parmazánem /1,3,7/

4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /180 g/ s vařeným brambůrkem /1,4,7/

5: Pizza: PIZZA VERONA /salsa, sýr, poličan, kukuřice, klobása, chilli koření 1,3,6,7,10/



MENU č.1: 155,- Kč

MENU č.2: 155,- Kč

MENU č.3: 195,- Kč

MENU PIZZA: 155,- Kč

MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce

25.11.2022
  • Vážení a milí hosté,


    dovolujeme si Vám nabídnout jako vánoční dárek pro své blízké Dárkové vánoční poukazy  na rok 2023 v hodnotě 500,- 1.000,- 1.500,- a 2.000,- Kč. Dárkové poukazy si můžete zakoupit u nás na recepci podniku.


    Telefonní číslo recepce: 59 50 48 518, 50 50 48 517. Děkujeme za Vaši pozornost a těšíme se na Vaší návštěvu.


    Pracovní tým RESTAURANTU A PENZIONU STARÁ CELNICE u Hlučínského jezera