PONDĚLÍ

Polévka:

1: Sanitární den - Omlouváme se Vám, dnes je provoz uzavřen

2:

3:

4: Byznys menu:

5: Pizza:


ÚTERÝ

Polévka: Brokolicový krém se žemlovými krutóny /1,3,7/, Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/

1: Kuřecí na Kari se smetanovou omáčkou a jasmínovou rýží /7/

2: Smažené žampióny /150 g/ podávané s bramborovou kaší a domácí tatarkou /1,3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Grilované kousky norského lososa /150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávané s grilovanou čerstvou středomořskou zeleninou a vařeným brambůrkem /1,3,4,7/

5: Pizza: PIZZA PROSCIUTTO FUNGHI /salza, sýr, šunka, žampióny 1,3,6,7/


STŘEDA

Polévka: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/, Brokolicový krém se žemlovými krutóny /1,3,7/

1: Flákota z marinované krkovičky na grilu /150 g/ s křenem, hořčicí a šťouchaným brambůrkem /1,10/ minutková úprava

2: Smažené žampióny /150 g/ podávané s bramborovou kaší a domácí tatarkou /1,3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Pečená medová žebírka /400 g/ s hořčicí, křenem, beranními rohy a opékaným brambůrkem /1,3,7,10/

5: Pizza: PIZZA QUATRO FORMAGHI /smetanový základ, čtyři druhy sýrů 1,3,6,7/


ČTVRTEK

Polévka: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/, Brokolicový krém se žemlovými krutóny /1,3,7/

1: Vepřové výpečky /150 g/ podávané s dušeným sudovým zelím a domácím bramborovým knedlíčkem /1,3,7/

2: Kuřecí na Kari /150 g/ se smetanovou omáčkou a jasmínovou rýží /1,7/

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a kmíně /1 ks/ 350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /4,7/ Česká kuchyně

5: Pizza: PIZZA POSITIANA /tomatová omáčka, sýr, šunka, paprika, niva/ 1,,3,6,7/


PÁTEK

Polévka: Frankfurtská s párkem /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Pečená domácí jirtnička / ks/ 200 g/ podávaná s dušeným sudovým zelím a vařeným brambůrkem /1/

2: Jehněčí kebab /150 g/ s bylinkami a oravskou slaninou, podávaný s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3,7/, Vepřové ražničí s klobáskou Jalapeňos, domácí slaninou a cibulí /200 g/ podávané s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3/

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak z kuřecího prsíčka /150 g/ s vajíčkem a fazolovými lusky, šťouchaný brambůrek s cibulkou a slaninou /1,3/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA QUATRO STAGIONNI /salza, sýr, šunka, žampión, anglická slanina, olivy/ /1,3,6,7/



MENU č.1: 155,- Kč

MENU č.2: 155,- Kč

MENU č.3: 195,- Kč

MENU PIZZA: 155,- Kč

MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce