MONTAG
Suppe: Valašská kyselice s klobáskou /1,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Smažený sýr /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/
2: Taglietelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/ a kapkou smetany sypané Parmazánem /1,3,7/
3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/
Geschäft menu: Pečená medová žebírka /400 g/ s křenem, hořčicí, beranními rohy a kyselým okurkem, opékaný brambůrek /1,10/
Pizza: PIZZA SCHAPIRO /salza, sýr, šunka, anglická slanina, feferonky 1,3,6,7/
DIENSTAG
Suppe: Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/, Ukrajiský boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Flákota z marinované krkovičky na grilu /150 g/ s křenem, hořčicí a šťouchaným brambůrkem /1,10/ minutková úprava
2: Chilli Con Carne, čerstvý chléb /1,3,7/
3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně
Geschäft menu: Steak z grilovaného norského lososa /150 g/ s grilovanou středomořskou zeleninou /červená paprika, cuketa, cibule, žampion, olivový olej/ a vařeným brambůrkem /1,3,4,7/
Pizza: PIZZA ORIENT /smetanový základ, sýr, niva, camembert, cibule, kuřecí kousky, orient koření 1,3,6,7/
MITTWOCH
Suppe: Valašská kyselice s klobáskou /1,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Ražničí s kousky vepřové panenky, kuřecího prsíčka, oravské slaniny a cibule /180 g/ podávané s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3,7/
2: Spagetti Carbonára /200 g italské spagetti, olivový olej, česnek, vajíčko/ sypané Parmazánem /1,3,7/
3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně
Geschäft menu: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ a podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou a bramborovou kaší /1,7/
Pizza: PIZZA MARGHERITA /salza, mozzarella sýr, oregáno 1,3,6,7/
DONNERSTAG
Suppe: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/, Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/
1: Ražničí s kousky vepřové panenky, kuřecího prsíčka, oravské slaniny a cibule /180 g/ podávané s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1,3,7/
2: Pečená domácí panenská sekaná /150 g/ se šťouchaným bramborem s cibulkou a kyselým okurkem /1,3,7/
3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně
Geschäft menu: Steak z vepřové panenky /150 g/ podávaný s pepřovou krémovou omáčkou a šťouchaným brambůrkem se slaninou a cibulkou /1,7/
Pizza: PIZZA PROSCIUTTO FUNGHI /salza, sýr, šunka, žampión 1,3,6,7/
FREITAG
Suppe: Valašská kyselice s klobáskou /1,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Pečená domácí jitrnička /1/250 g/ s dušeným zelím a vařeným brambůrkem /1,3,7/ Česká kuchyně
2: Domácí panenská sekaná /180 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,7/ Česká kuchyně, minutková příprava
3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně
Geschäft menu: Maso dvou barev /200 g = 100 g vepřová panenka + 100 g kuřecí prsíčka/ /steak medailonek z vepřové panenky a kuřecích prsíček s krémovou pepřovou smetanovou omáčkou a opékaným brambůrkem 1,7/ Česká kuchyně, minutková úprava
Pizza: PIZZA QUATRO FORMAGHI /smetanový základ, čtyři druhy sýrů 1,3,6,7/
MENU č.1: 155,- Kč Kč
MENU č.1: 155,- Kč Kč
MENU č.3: 195,- Kč Kč
(freie Wahl der Anlagen im Preis)
MENU PIZZA: 155,-Kč Kč
MENU č.1: 155,- Kč Kč
MENU č.3: 195,- Kč Kč
(freie Wahl der Anlagen im Preis)
MENU PIZZA: 155,-Kč Kč
MENU Geschäft: 285,- Kč
(freie Wahl der Anlagen im Preis)